Το μήνυμα των Παραολυμπιονικών Καλλιόπης Λουφάκη, Δήμητρας Κοροκίδα και Παύλου Μάμαλου για την "Ελπίδα για τη Ζωή"!

Δείτε τo μήνυμα των Παραολυμπιονικών Καλλιόπης Λουφάκη, Δήμητρας Κοροκίδα και Παύλου Μάμαλου για την 1η Πανελλήνια Αθλητική Εκδήλωση ΑμεΑ για φιλανθρωπικό σκοπό, με την επωνυμία "Ελπίδα για τη Ζωή"!

Η διοργάνωση πέραν των διαδρομών για ΑμεΑ αθλητές και αθλούμενους, έχει και αγωνιστικό χαρακτήρα. Οι αθλητές θα μπορούν να τρέξουν στον αγώνα των 6 χιλιομέτρων που θα διεξαχθεί και αυτός μέσα στο υπέροχο παραλίμνιο πάρκο.

Ο αγώνας  των 6 χιλιομέτρων θα ολοκληρωθεί με την κάλυψη ενός (3) γύρων του παραλιμνίου πάρκου.  Η εκκίνηση του αγώνα, σύμφωνα και με το πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί σύντομα, θα συμπίπτει σχεδόν με την δύση του Ήλιου, δημιουργώντας ένα υπέροχο σκηνικό.

 

Στις 16 Σεπτεμβρίου τρέξε και εσύ και νιώσε την χαρά της συμμετοχής και της προσφοράς στον συνάνθρωπο. Όπως έχει εξαρχής ανακοινωθεί, τα έσοδα της Εκδήλωσης θα διατεθούν στο Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Ν. Άρτας.

Χορηγοί: New Balance, Πρωτομάστορας, Καρατζιάς, Πηγές Κωστηλάτας, KrotalArta και Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Consul.

Χορηγοί επικοινωνίας: Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόρασης (ΕΡΤ),  Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόρασης 3 (ΕΡΤ 3), η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόρασης Ιωαννίνων ( ΕΡΤ Ιωάννινα), το τηλεοπτικό κανάλι STAR CHANNEL, το Αθηναϊκό περιοδικό Media Magazine, το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι ΑRT-TV, η Ελληνική Ραδιοφωνία Άρτας και το ORANGE RADIO.

Υπό την Αιγίδα: Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού/Γ.Γ. Αθλητισμού, Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων, Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.), Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία (Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ.), Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας (Ε.Ο.ΘΑ.), Πανελλήνιας Ένωσης Σπανίων Παθήσεων, Συνηγόρου του Ενστόλου και Δήμου Αρταίων.

 

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.elpidagiatizoi.gr

Facebook: www.facebook.com/elpidagiatizoi

 

Η Οργανωτική Επιτροπή

Διοργάνωση

logo 4

Χορηγός Επικοινωνίας

logo 15 logo 40 logo 41 logo 29
logo 22 logo 23 logo 18  logo 24

Αιγίδα

logo 9 logo 5 logo 6 logo 7
logo 8 logo 10 logo 21 logo 11

Τεχνική Υποστήριξη

se2

Επικοινωνία

E: contact@elpidagiatizoi.gr

E: elpidagiatizoi@gmail.com

F: elpidagiatizoi

S: www.elpidagiatizoi.gr

T: +30 693 7348052

T: +30 693 2467666

©2019 elpidagiatizoi.gr. All Rights Reserved. Support by ESEWEBPRO