Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.)

logo16.png
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.) σας προσκαλεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 να τρέξουμε όλοι μαζί στην Πανελλήνια Αθλητική Εκδήλωση ΑμεΑ "Ελπίδα για τη Ζωή" που θα διεξαχθεί στο Παραλίμνιο Πάρκο στην πόλη της Άρτας για φιλανθρωπικό σκοπό!

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τα κάτωθι:

  • Διαδρομή 2 χλμ με αναπηρικό και αγωνιστικό αμαξίδιο.
  • Διαδρομή 1 χλμ ΑμεΑ όλων των κατηγοριών.
  • Διαδρομή 6 χλμ αγωνιστικό και περιπατητικό για Όλους.
  • Kids Athletics.
  • Συναυλία (Αναγνωρισμένο καλλιτέχνη Πανελλαδικά).

Τα έσοδα της Εκδήλωσης θα διατεθούν στο Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Ν. Άρτας.

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.)

Σας γνωρίζουμε ότι με την υπ΄αριθμ.18/2015 Διαταγή του Ειρηνοδικείου Άρτας, ιδρύθηκε Σωματείο με την επωνυμία ¨Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης¨ και διακριτικό τίτλο ¨ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.¨, με έδρα την Άρτα.


Σκοπός του Συνδέσμου είναι:

1.
Η ανάπτυξη συναδελφικών δεσμών μεταξύ των ένστολων Ελλήνων, εν ενεργεία και αποστράτων, οι οποίοι ανήκουν ή άνηκαν στην κατηγορία των στελεχών ελαφράς υπηρεσίας, υπηρεσίας γραφείου, υπηρεσίας ξηράς, υπηρεσία εδάφους ή μακρά αναρρωτική άδεια, δηλ. τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που ανήκουν σε Ειδική Κατάσταση και των στρατιωτικών που έχουν  συζύγους ή τέκνα με κάποια μορφής αναπηρία.

2.
Η ανάπτυξη και εξύψωση του επαγγελματικού, κοινωνικού και πολιτιστικού επιπέδου των ως άνω ένστολων Ελλήνων, εν ενεργεία και αποστράτων, οι οποίοι ανήκουν ή άνηκαν στην κατηγορία των στελεχών ελαφράς υπηρεσίας, υπηρεσίας γραφείου, υπηρεσίας ξηράς, υπηρεσία εδάφους ή μακρά αναρρωτική άδεια, δηλ. τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που ανήκουν σε Ειδική Κατάσταση και των στρατιωτικών που έχουν  συζύγους ή τέκνα με κάποια μορφής αναπηρία.

3.
Η βελτίωση, προστασία και προαγωγή της θέσης των ως άνω ένστολων Ελλήνων ως μελών του κοινωνικού συνόλου και εργαζομένων σε μια δημοκρατική και δικαιοκρατούμενη κοινωνία.

4.
Η επικοινωνία και συνεργασία με ομοειδείς ενώσεις του εσωτερικού ή άλλων χωρών, με τον αυτονόητο περιορισμό που συνεπάγεται η υποστήριξη των αμυντικών αναγκών της Χώρας και της φύσης του επαγγέλματος.

5.
Η μελέτη και υποβολή εισηγήσεων και προτάσεων αναφορικά με τη βελτίωση της υγείας, των συνθηκών εργασίας, της επιμόρφωσης, της απονομής σύνταξης, της αναγνώρισης των ποσοστών αναπηρίας και εν γένει ζητημάτων υγείας και κοινωνικής ασφάλισης σχετικά με την Υπηρεσία και τα αρμόδια Υπουργεία (Εθνικής Άμυνας - Υγείας) των μελών του, στρατιωτικών εν ενεργεία και  αποστράτων ελαφράς υπηρεσίας – υπηρεσίας γραφείου και των στρατιωτικών με συζύγους ή τέκνα με αναπηρία, χωρίς τη υπέρβαση των ορίων που προσδιορίζονται από τις ιδιομορφίες, την αποστολή και ιδιαίτερα τον εθνικό, κοινωνικό και υπερκομματικό χαρακτήρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

6.
Η προάσπιση της προσωπικής ελευθερίας, της αξιοκρατίας, της ελευθερίας της σκέψης, του λόγου, της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών και των δημοκρατικών ελευθεριών των μελών του, υπό την αυτονόητη υποχρέωση αυστηρής τήρησης κάθε απορρήτου που σχετίζεται με την άμυνα και την εθνική ασφάλεια της Χώρας και με τρόπο που σέβεται την οργανωτική ιεραρχική δομή και την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα των Ενόπλων Δυνάμεων.

7.
Η ανάδειξη του ιστορικού και σύγχρονου ρόλου των Ένστολων Ελλήνων ως παράγοντα εγγύησης της εθνικής ανεξαρτησίας και εμπέδωσης του δημοκρατικού πολιτεύματος.

8.
Η δημιουργία Ταμείου αλληλοβοηθείας και αλληλεγγύης προς αντιμετώπιση εκτάκτων και σοβαρών οικονομικών αναγκών των μελών του Σωματείου και των οικογενειών τους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημήτριος Χαλάστρας

ΕΜΘ Επχίας (ΜΧ-ΕΥ)

6937348052

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Απόστολος Μαρκοστάμος

Ανθλγός (ΥΓ)

6976021133

Διοργάνωση

logo 4

Χορηγός Επικοινωνίας

logo 15 logo 40 logo 41 logo 29
logo 22 logo 23 logo 18  logo 24

Αιγίδα

logo 9 logo 5 logo 6 logo 7
logo 8 logo 10 logo 21 logo 11

Τεχνική Υποστήριξη

se2

Επικοινωνία

E: contact@elpidagiatizoi.gr

E: elpidagiatizoi@gmail.com

F: elpidagiatizoi

S: www.elpidagiatizoi.gr

T: +30 693 7348052

T: +30 693 2467666

©2019 elpidagiatizoi.gr. All Rights Reserved. Support by ESEWEBPRO